Pyry Antero Pietiläinen pähkinänkuoressa

  • Erikoistunut yritys-, henkilö- sekä hääkuvauksiin
  • studio Helsingissä ja välineet kulkevat tarvittaessa mukana muualle
  • ammattivalokuvaaja vuodesta 2006
  • s. 1982.

Valokuvaaja Helsingistä – suomalainen mies, joka puhuu ja pussaa.

Intohimosta ammatiksi. Harrastuksen muodossa kuvauskohteeni olivat aluksi urheilupainoitteisia, mm. lumilautailu- ja skatetapahtumia. Ennen pitkää huomasin olevani vahvoilla myös kuvatessani ihmisiä; dokumentaarisesta hääkuvauksesta yritysten henkilökuviin.

Toimintatapani on ammattimaista ja luotettavaa, annan kuitenkin persoonani heittäytyä ja mukautua tilanteisiin kuvattavan kohteen tarpeet huomioiden – on tärkeää löytää yhteinen aallonpituus kuvattavan kanssa, vauvasta vaariin ja koirasta kaniin.Henkilökuvausreferenssejä:


No. 1

Pyry tallensi valokuviksi yhden elämämme tärkeimmistä päivistä – meidän hääpäivämme. Valitsimme dokumentaarisen valokuvauksen alkupäivästä iltaan asti.


Kaikki, mitä keksimme pyytää kuvauksen suhteen, Pyry toteutti. Ja hän toteutti myös niitä toiveita, mitä emme edes sanallisesti osanneet pyytää. Hän ehdotti rohkeasti kuvaukseen liittyviä asioita, mutta toimi tarvittaessa hääparin toiveiden mukaan.


Hienoa oli myös se, että valokuvaajana Pyry sulautui joukkoon, vaikka hän teki ammattilaisen pitkän työpäivän. Myös vieraat kehuivat jälkikäteen, että Pyry on hauska, mutta hoiti ammattilaisen ottein kuvaukset. Mikä parasta – Pyry tallensi meille ne kaikkein tärkeimmät hetket koko päivän ajalta. Ja ne kuvat! Muistot ovat meillä hääpäivästämme sydämessämme ikuisesti, mutta Pyry sai tallennettua ne tunteet ilon kyyneleistä nauruun sekä herkkiin katseisiin myös valokuviin.


Terveisin, Pinja ja Ari (2015)Yritysreferenssejä:


No. 2

After photographing tens of concert's in Hernesaaren Ranta Pyry always suprises with his talent to shoot different styles of bands and athmospheres. Always good rewiews from our restaurant customers and artists. Nice guy and 100/100 professional in his job.


Aapo Mattsson (August 8, 2018)Lemminkäinen
Helsingin Urheiluhieronta
Norwegian Air
Phantom
Arctic Sport Addicts
Wishbhone
Rovio
R-Collection
Helsinki Limo